Planerad kull

Igår hade vi besök från ett jättetrevligt par som hade med sig sin hankatt Skruvax. Han ska nu stanna här till helgen så vi hoppas att vi har en ny liten kull om några månader. Detta är sjätte gången vi avlar vår Russian Blue Lisa, tidigare gånger har hon fått 3,3,2,1,1, ungar i varje kull.
 
Så här ser gulliga Skruvvax ut:
 
Han är väldigt social mot oss, trots att det bara gått en dag sedan han blev avlämnad här. Han leker med mig, stryker sig mot mig och följer efter mig så gott som överrallt när han inte är alltför upptagen med Lisa. Hur gullig som helst! Här är en till bild på Skruvx:
 
 
Snyggt att ha en katt på varje högtalare;
 
 
Om du är intresserad av en Russian Blue kattunge, hör av dig på [email protected].
 
Intresserad av film, böcker och tv-serier? Klicka här för en sådan blogg.

Nytt

Ursäkta att vi inte uppdaterat på länge, men eftersom vi inte haft någon kattunge här så finns det inte så mycket att skriva om. Dock planerar vi på att para Lisa nästa gång hon löper, d.v.s. om några veckor, så vi lär ha en eller flera kattungar springandes här till sommaren. Glöm inte att höra av dig vid intresse!
 
PS. Helt orelaterat till detta: är du intresserad av böcker och film rekomenderar jag dig att klicka här, för då kommer du till en av sveriges finaste bloggar som rekomenderar böcker, film och tv-serier i alla stilar.

RSS 2.0