Bilduppdatering

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering om Sheila och Lexi <3


Här kommer fler bilder på våra älskade missar. Nu har båda öppnat ögonen och de är otroligt starka och lyckas nästan ta sig ur bolådan ut på köksgolvet. Här till vänster har vi lilla Sheila. Hon är nog den med mest energi. Jag har busat lite lätt med henne och brukar klia henne på magen - då sprattlar hon med benen. Hon har en otrolig styrka och energi och verkar verkligen utvecklas till att bli en pigg och glad liten misse.
 
 
 
 
Förutom sin energi verkar Sheila verkligen gilla att vara fotomodell. Hon kråmar sig och för var sekund jag är med henne känns det som om hon gör sig till. Lägger sig på rygg och sprattlar med benen, går på upptäcksfärd i bolådan eller helt enkelt bara ligger snällt och ser in i kameran. Blivande fotomodell!
 
 
 
 

Även här till vänster är Sheila och återigen är hon en perfekt modell till mina bilder. Älskar hur hon här sträcker sig mot min mobilkamera samtidigt som hon ser rätt in i linsen. Så söt! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trots att man bara ligger ner ser man så söt så söt ut så!
 
 
 
 
 
 
Här syns det vilken liten tjockis Sheila är. Hon väger för tillfället mer än 20 gram mer än Lexi - snart trehundra gram!
 
Som det också syns på bilden kan de inte riktigt ännu dra in sina klor, utan de är utdragna hela tiden - och fastnar i allt! Om man gosar med dem är det garanti på att klorna fastnar i tröjan. Eller så vill de bara hålla sig kvar... ;)
 
 
 
Trots att hon inte var lika fotomodellig igår när jag fotograferade så måste jag såklart slänga med en bild på lilla söta Lexi. Trots att hon kanske inte har lika mycket energi som Sheila är hon den som gosar mer. Säkerligen ett blivande favoritdjur som alltid kommer att finnas där för en. Men visst kråmar hon sig också framför kameran, rullar runt och lär sig att gå - hon kommer säkert bli minst lika busig som sin syster.
 

Inspirerat från 'The Vampire Diaries'...

Nu - en vecka gamla - har de fått sina slutgiltiga namn! Det blev Sheila och Lexi, från karaktärerna i The Vampire Diaries. Båda har de växt till sig rejält, och väger det dubbla från födeln. De har även öppnat ögonen båda två och när de krälar fram lyckas de nästan gå.
 
Sheila är den förstfödda och Lexi är kattunge #2.
Detta är karaktärerna som inspirerade till namnen:
 
 
Här kommer lite fler bilder eftersom det varit efterfrågat.
 
Det här är lilla Sheila <3
 
 

Och här har vi Lexi ^^
 
 
Jätteroligt att ha kattungar här i hemmet igen - de är bedårande!

Kull #6

Nu har sjätte kullen kommit! Det blev två missar den här gången.
 
 
Kommentera gärna namnförslag, hittills har vi kommit på namnen Undomiel (sv. Aftonstjärna) och Eternity samt Infinity och lite andra vackra namn.
 
 
 


Här ovan är alltså våra missebebisar. <3

RSS 2.0