Dikter

Ibland lägger jag in dikter från House of Night serien eller andra bra böcker/filmer jag läst/sett som jag tycker är bra. Det har ingenting alls med kattuppfödningen med att göra, men jag tänkte att det kanske skulle vara kul att läsa lite dikter mellan bilderna, dessutom kanske det lockar lite om jag tar bra dikter från böcker jag tipsat om på min bokblogg: www.iheartfantasy.blogg.se. Om du skulle vilja ha fler dikter/citat från böckerna på bloggen, säg bara till ;)

the last sight of goddess because she's gone

Goddess åkte i fredags till sin nya familj och nu känns huset ödsligt tomt. Inget spring kring fötterna, inget jamande, inget kloande mot bena. Bara tomt. Jag saknar hennes personligheter, hennes ansikte, hennes ögon som sprudlade av gnistrande liv. Jag saknar hennes fluffiga päls och hennes underbara doft. Jag saknar henne. Jag har såklart Lisa, men utan Goddess är blir det ändå inte samma sak. Nu är hon borta.. föralltid. Så just därför, lägger jag ut några sista bilder på Goddess för att hon för evigt ska leva kvar i våra minnen.


Beneath the shining stars...

Beneath the gleaming moon...

When night has healed the scars...

Of the burning noon...

And so I say to you...

I hate posess your heart...

When days hot strife is through...

Bid hate depart...

Forget forgive the scars...

And sleep you will find soon...

Beneath the shining stars...

Beneath the gleaming moon.

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, and today is a gift - that is why called present

Carpe diem, carpe noctem

I seek strength, not to be greater than others but to fight my greatest enemy. The doubt within myself.

Det var allt för Goddess of Destiny. Kanske finner jag sen några gamla bilder på henne som jag lägger ut men det är knappas troligt. Så nu säger vi farväl till henne. Vi får se när vi bestämmer oss att para Lisa nästa gång, uppdatering följer. Kanske lägger upp något på Lisa innan dess. Håll tummarna att det blir många missar. Kram!

Sista veckan med Goddess

På fredag lämnar Goddess oss för att bo med sin nya familj. Här en en uppdatering till alla Goddess-älskare med några fler bilder innan slutet är här:
Shadows in shadows he watches through dreams. Wings black as Africa, body strong as stone. Done waiting, the ravens call.

Kanske kommer fler bilder på Goddess sen, men så vitt jag vet för tillfället så är dessa bilderna de sista du kommer att se från våran älskade Gudinna. Ska försöka lägga ut några till, men jag kan inte lova ;P


Nya bilder på katten ;)

Här följer fler bilder på Goddess och kanske någon på Lisa ;)


First accepted, loved. Then betrayed, spit in the face. Vengeance sweet like dots.

Eyes watching always. Shadows in shadows they wait. Black feather falls.

Gulliga va? <3333


RSS 2.0